2014-10-13 09:16:00• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ez a hét nagyon jól indul

Napi horoszkóp október 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hét az Ikrek jegyében álló Holddal kezdődik - ez egy erős kezdet, kiváló időszak az új ötletek születésére és megvalósítására, és ebben most az Uránusz is segítségére lesz. Most egészen biztosan nem csak egy dologhoz láthat hozzá, hanem akár többhöz is. A munka szinte magától megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A hétfő még nem lesz az igazi: Hold az Ikrek jegyében található, valójában nem is hat önre. Most ismét azok irányítanak, akiknek nagy szájuk van, és nem azok, akik önhöz hasonlóan munkájukat nagy szavak és gesztusok nélkül végzik el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hét erősen kezdődik: a Hold az Ikrek jegyében áll, a világi horoszkóp harmadik Napházában. Most kiválóan érvényesítheti ismereteit, brilliánsan érvel. Beszélgetései során magabiztosnak tűnik, könnyedén befolyásolhat mindenkit. Ám előfordulhat, hogy túlságosan ragaszkodik az igazához, mert a Mars a jogász hajlamú Nyilas jegyében áll. Kerülje a vitákat, mert utólag nehezen tudná helyrehozni a dolgokat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Használja ki a hét első napját, mert ma a Hold az Ikrek jegyében, a Marssal szemben áll: itt az idő, hogy az igazát bebizonyítsa, vagy legalább kedvezőbb fényben mutassa meg magát. Fontos, hogy ne csak álmodozva üljön egy sarokban, hanem használja a tehetségét! Pénzügyeiben fellendülés várható - higgyen a szerencséjében!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ennél jobb napja tulajdonképpen már nem is lehetne: a Jupiter, a szerencse bolygója az ön jegyében tündököl, majdnem minden bolygó neki hódol. A hét elején a Hold az Ikrek jegyében található, és mivel itt a kora reggeli órákban a Marssal vesz fel kapcsolatot, még ennek a bolygónak a lendületét is megkapja erre a napra. Használja ki ezt az együttállást, és oldja meg néhány régóta húzódó feladatát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az Ikrek jegyében áll a Hold. Bármennyire mozgékony is, most mégis nehezen kel fel az ágyból. Bár szeretne csinálni valamit, de inkább kissé magába fordul önmagát, az életét elemezgetve. Gyorsan kimerül, és úgy tűnik, minden összecsap a feje felett. Több pihenésre van szüksége, mint máskor, és több időt kell fordítania saját magára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold az Ikrek jegyében éberré és öntudatossá teszi. Ma nagyon jó lehet mindenféle logisztikai feladatban, elmenedzselné a világot egy karosszékben ülve. Az Uránusz állása arra figyelmezteti, hogy ne legyen könnyelmű pénzügyek tekintetében, nézze reálisan a dolgokat, ne vállaljon kockázatot. Keressen valamit, ami az Ön számára elérhető közelségben van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A hét az Ikrek jegyében tartózkodó Holddal kezdődik, így figyelme kifelé, karrierjére irányul. Nehezére esik másoktól utasítást elfogadni, kivéve, ha 100%-ig tiszteli az illetőt. Hamar vitába keveredik másokkal, és mivel a Vénusz az ön horoszkópjában ma a gondok területén áll, könnyen megtörténhet, hogy kedvesével veszekedni fognak

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a hét az Ikrek jegyében álló Holddal kezdődik. Ezzel elvárásai még magasabbra srófolódnak. Nem akar tovább várni, vállalkozó kedve megnő, kész kockázatot vállalni, optimista. Próbálja ki a szerencséjét, és ne adja fel, ha nem megy egyből minden úgy, ahogy azt elképzelte magának.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hét az Ikrek jegyében álló Holddal indul. Nem biztos, hogy képes lesz megfelelni saját elvárásainak: szeretne mindent nyugodtan elvégezni, de látszólag soha sincs elég idő semmire. A többieket is jobbnak találja, és gondja támad önértékelésével. Fontos, hogy ne a mások iránt érzett csodálata vezesse, hanem saját értékeivel legyen tisztában.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ez a hét nagyon jól indul. A Hold ugyanis az Ikrek jegyében jár, és kedvező szögben kapcsolódik az ön jegyéhez. Ma biztosan sok kellemes élményben lesz része, nem csoda, ha sugárzik, szívesen flörtöl. Mindezt a Holdnak köszönheti. Érezze jól magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A hét az Ikrek jegyében álló Holddal kezdődik, amitől a szürke hétköznapok sokkal jobb színben tűnnek fel, így a munka frontján is jobban teljesít. A Vénusznak köszönhetően a mai baráti összejövetelek nagyon jó hangulatban, vidáman, tartalmasan telnek, ám vigyázzon: az esti órák meglehetősen robbanékonyak lehetnek: készüljön fel arra, hogy családja körében és/vagy barátai között lesz néhány verbális pengeváltás!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: